- Nincs korlátozás a résztvevők számában

- Akár 1-2 fős technikai személyzettel is megoldható

- A közönséged otthon is élvezheti előadásaidat

- Lényegesen olcsóbb, mint egy rendezvény

- Valós idejű visszajelzést kaphatsz nézőidtől

- A videózás minden technológia előnyét használhatod:

    • zöld hátteres (chroma key) közvetítés

    • látványos képi és hang effektek

    • több kamera, látványos perspektívákkal

- Linkeket helyezhetsz el a live feedben

- A résztvevők nincsenek helyhez kötve

- A stream telefonról, számítógépről és

 okos TV-ről is nézhető

Miért jó a Live Stream?

- Munkatársaink különösen ügyelnek a helyes maszk használatra, az eszközök rendszeres fertőtlenítésére és a távolságtartásra.

- A közvetítés helyszínén jelenlévők létszáma sosem haladja meg az aktuális intézkedésekben meghatározott maximális létszámot

- A közevetítés helyszínén igény szerint érintésmentes kézfertőtlenítő állomásokat helyezünk el

- Amennyiben fontos a 100%-os biztonság, a közvetítést robotkamerák segítségével is meg tudjuk oldani, így az előadóknak és a technikai személyzetnek nem szükséges egy légtérben tartózkodniuk

ÍGY védekezünk a COVID ELLEN

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

1. Válaszd ki a platfromot

 

Az élő videó az általad kiválasztott stream platformon (például: Facebook, YouTube, Twitch) vagy konferencia rendszerben (Zoom, Webex, BlueJeans) lesz elérhető. Érdemes olyan platformot választani, amit a követőid és célközönséged rendszeresen használ. Ha nem vagy biztos, hogy melyik platform lenne neked a legmegfelelőbb, fordulj hozzánk bizalommal és segítünk választani.

2. Engedd szabadon a fantáziád

 

A live stream rengeteg lehetőséget biztosít. Akár több helyszínről, váltva is bejelentkezhetsz. Effekteket, szöveget, egyedi animált hátteret kérhetsz az élő videóhoz. Gondold át, hogy minek örülnének a nézőid.

3. Oszd meg velünk az elképzelésed

 

Szeretnénk, hogy az élő közvetítés a lehető legegyszerűbb legyen számodra, így átvesszük a technikai tervezést. Nem szükséges összetett kamera és számítógépes rendszereket átlátnod, ezt mi professzionális eszközeinkkel és  szakmai rutinunk segítségével elvégezzük.

4. Indulhat a live!

 

A nézőid már az otthonuk kényelmében várják, hogy elkezdődjön az adásod. A közvetítés alatt akár 2db 4G-s tartalék internet kapcsolatot is tudunk biztosítani, hogy mindenképp eljuss hozzájuk.

Találd ki milyen közvetítést szeretnél
Fordulj hozzánk bizalommal
Válaszd live stream szolgáltatásainkat
?

Látni fogják a prezentációmat a nézők?

Természetesen amennyiben szeretnéd, prezentációd akár teljes képernyősen, akár kép-a-képben módszerrel. Igényeid szerint biztosítunk számodra prezentációs laptopot és távirányítót amivel a diavetítést kezelheted. (Mac és PC laptopok egyaránt elérhetőek)

 

Milyen internet kell az élő közvetítéshez?

Ez függ attól, hogy milyen minőséget és felbontást szeretnél. Tapasztalataink szerint a lakossági- és mobilinternet hozzáférések  a legtöbb esetben megfelelőek egy HD vagy FullHD közvetítéshez, de sok múlik azon, hogy milyen az internetkapcsolat stabilitása. Az árajánlatkérés során minden esetben egyeztetjük igényeid és az elérhető internetkapcsolatok minőségét.

 

Hogyan tudom megnézni milyen internetem van?

Az internet névleges sebességét és a garantált minimum sebességet a szolgáltatótól kapott szerződésben találod meg. Ha a pillanatnyi sebességre vagy kíváncsi, akkor a speedtest.net oldalt ajánljuk.

 

Mi történik, ha megszakad az internet a közvetítés alatt?

Minden esetben javasoljuk, hogy legyen egy tartalék, backup rendszer ami a fő rendszertől függetlenül, másik hálózaton keresztül csatlakozik az internethez. Így probléma esetén gyorsan át tudunk állni a tartalék vonalra. A legtöbb stream platform már támogatja ezt a módszert (pl. Facebook).

 

Lehet rögzíteni a streamet?

Természetesen igen. Néhány platform ezt magától is elvégzi, de mi is tudjuk rögzíteni mind a kimenő kevert képet és a kamerák képeit külön-külön is. Ha ilyen jellegű igényed van, azt mindenképpen jelezd felénk a stream előkészítése során.

 

Oda kell adnom nektek Facebook/YouTube a belépési adataimat?

Egyáltalán nem szükséges. Nekünk csupán a stream kulcsra és a platform meghatározására (pl. Facebook, YouTube, stb.) van szükségünk. Ha saját stream rendszered van akkor ezen fellül szükségünk lesz az RMTP szerver elérhetőségeire is.

 

Mi az a stream kulcs?

Egy egyedi azonosító, aminek a segítségével a stream megfelelő helyre kerül. Ha nem tudod hogy tudsz stream kulcsot készíteni, szólj és segítünk.

 

Van saját kamera rendszerem, tudnátok csak a streamet intézni?

Igen, van lehetőség arra, hogy csak stream technikust rendelj, operatőr nélkül. Ezt olyan helyekre ajánljuk ahol már profi, összeszokott videós csapat van, megfelelő minőségű felszereléssel.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉDÉSEK

Telefonszámunk: +36 20 58 98 462

Email címünk: info@videofactory.hu

TOVÁBBI KÉRDÉSED LENNE?

FODULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VIDEÓ VAGY REKLÁMFILM IS ÉRDEKEL?

 

Nézz körül oldalunkon, tekintsd meg referenciáinkat vagy olvasd el bemutatkozó anyagunkat.

Video Factory logo

2022 © Video Factory | Impresszum | Adatvédelmi elveink | A cookie-król | +36 20 58 98 462

Találd ki milyen közvetítést szeretnél
Válaszd live stream szolgáltatásainkat
?
Video Factory logo
Találd ki milyen közvetítést szeretnél
Válaszd live stream szolgáltatásainkat
?
Video Factory logo